Plantaardige cateraar sinds 2004, we hebben ons altijd gericht op het promoten van veganistisch eten als een wenselijke en smakelijke voedselkeuze.
Onze keuken is aantrekkelijk voor alle soorten mensen, om onze klanten te laten zien dat eten ethisch, gezond en lekker kan zijn. Dit alles lang voordat het een trend werd!
Door de jaren heen hebben we geëxperimenteerd en veel geheimen geleerd over het bereiden van vlees- en kaasalternatieven en aantrekkelijke plantaardige recepten, waarbij we vaak innovatieve ingrediënten voorstellen en voldoen aan de gunst van onze klanten.
We geloven dat eten een ervaring is die tijd en aandacht verdient, en niet gehaast kan worden. Daarom onze gerechten zijn altijd vers bereid, verzorgd van winkelen tot serveren. Natuurlijk wordt er ook speciale aandacht besteed aan de ingrediënten die de seizoenen te bieden hebben.
Onze cuisine is uitgegroeid tot een breed scala aan smaken van verschillende etnische kookstijlen.
Met bijna twintig jaar ervaring in vegan cuisine is Margherita sinds 2004 de bedenker, manager en chef van het Kitchen Punx project.
Haar kookkunsten omvatten een grote verscheidenheid aan etnische gerechten, zelfgemaakte veganistische kazen, artistieke dessertdecoratie en meer. Passie is het sleutelwoord om haar werk te beschrijven.
Op het oude Stadhius in Utrecht samen met enkele van onze vaste medewerkers en onze vrienden van Partij voor de Dieren.