ontdek onze gerechten
Een frisse combinatie van erwtenmousse, linzen-pompoensalade, balsamico-crème en pijnboompitten. Koud geserveerd,...
lees meer
Een gerecht geinspireerd op Mexicaanse smaken, samengesteld uit paprika rijsttaart, gerookte maïscrème, rijstpapierbacon...
lees meer
Fermentaties zijn een integraal onderdeel geworden van onze menu's. Zuurkool, paddestoelen, citroenen of cashewnoten...
lees meer
Deze onmisbare klassieker heeft een basis van chocoladekoekjes, een hart van zoute pindakaramel en een topping van pure...
lees meer
Alternatieve sushiversie, met lagen van Nori zeewier, sushirijst, silken tofu en rauwkost. Op smaak gebracht met zoete gembermayonaise...
lees meer
Woknoedles geserveerd met Teryiaki groenten & gegrilde King oyster coquilles. De perfecte Aziatische combinatie!
lees meer
Peruaanse ceviche van vegan garnalen en suikermaïs in limoendressing, gegarneerd met chimichurry. Een klassieke...
lees meer
Gebakken dumplings, een voor een met liefde gemaakt en gevuld met allerlei verschillende vullingen. Een overheerlijke snack,...
lees meer
Parelcouscous tabouleh, fattoush salade, pittige Libanese hummus, olijven, vegan feta & knoflookbrood, aangevuld met...
lees meer
Een authentieke Surinaamse curry met kousenband en zoete aardappelen, geserveerd in een kikkererwtenwraprol. Atjar pickles...
lees meer
Ons verse deeg kan worden omgetoverd tot knapperige pizzabites of een heerlijke calzone. De toppings en vullingen veranderen...
lees meer
Een zachte biscuit met een laag sinasappel custard, bedekt met citroenboterglazuur. Om de citrussmaak te versterken, worden...
lees meer
Dit traditionele Corn Chowder gerecht verrijkt al lang ons menu, samen met andere recepten uit de Creoolse en Caribische...
lees meer
Gegrilde aubergines, cherrytomaatjes, kale pesto & vegan mozzarella, gecombineerd tot een tijdloos mediterraan gerecht....
lees meer
Een assortiment van gefermenteerde en zelfgemaakte verse kazen, gegarneerd met gegrilde groenten, chutney en focaccia. Ideaal...
lees meer
Onze tiramisu is zo romig, het is net als de echte werk. We serveren het in een glas, met een scheutje koffielikeur om de...
lees meer
Huisingemaakte gele bieten geserveerd met een rode bietenmousse op basis van kokosroom. Een verrassende ontmoeting van smaak...
lees meer
Zelfgemaakte gefermenteerde kool, Corean stijl. Gezond, pittig en prikkelend, ideaal als vulling in verse rolletjes komkommer...
lees meer
Gefrituurde donuts van chana en urad dal, op smaak gebracht met Indiase specerijen en verse kruiden, geserveerd met een...
lees meer
Groentewok gekruid met chili, citroengras en laos, geserveerd op een traditionele Vietnamese pannenkoek. Verse koriander...
lees meer
Een perfect gerecht voor grote dinerevenementen, lasagne is het ongeëvenaarde ultieme hoofdgerecht. Gemaakt met traditionele...
lees meer
Dit gerecht is voor echte liefhebbers van Italiaans eten, want alleen zij kunnen de textuur van handgemaakte gnocchi waarderen....
lees meer
Voor de meest veeleisende fijnproevers, een explosie van smaken gecombineerd in één groot assortiment 'snacks...
lees meer
Een klassieke Halloween creatie, chocoladetaart vol spinnen! Niets om er zorgen over te maken, de spinnen zijn veganistisch...
lees meer