ontdek onze gerechten
Een frisse combinatie van erwtenmousse, linzen-pompoensalade, balsamico-crème en pijnboompitten. Koud geserveerd,...
lees meerEen gerecht geinspireerd op Mexicaanse smaken, samengesteld uit paprika rijsttaart, gerookte maïscrème, rijstpapierbacon...
lees meerFermentaties zijn een integraal onderdeel geworden van onze menu's. Zuurkool, paddestoelen, citroenen of cashewnoten...
lees meerDeze onmisbare klassieker heeft een basis van chocoladekoekjes, een hart van zoute pindakaramel en een topping van pure...
lees meerAlternatieve sushiversie, met lagen van Nori zeewier, sushirijst, silken tofu en rauwkost. Op smaak gebracht met zoete gembermayonaise...
lees meerWoknoedles geserveerd met Teryiaki groenten & gegrilde King oyster coquilles. De perfecte Aziatische combinatie!
lees meerPeruaanse ceviche van vegan garnalen en suikermaïs in limoendressing, gegarneerd met chimichurry. Een klassieke...
lees meerGebakken dumplings, een voor een met liefde gemaakt en gevuld met allerlei verschillende vullingen. Een overheerlijke snack,...
lees meerParelcouscous tabouleh, fattoush salade, pittige Libanese hummus, olijven, vegan feta & knoflookbrood, aangevuld met...
lees meerEen authentieke Surinaamse curry met kousenband en zoete aardappelen, geserveerd in een kikkererwtenwraprol. Atjar pickles...
lees meerOns verse deeg kan worden omgetoverd tot knapperige pizzabites of een heerlijke calzone. De toppings en vullingen veranderen...
lees meerEen zachte biscuit met een laag sinasappel custard, bedekt met citroenboterglazuur. Om de citrussmaak te versterken, worden...
lees meerDit traditionele Corn Chowder gerecht verrijkt al lang ons menu, samen met andere recepten uit de Creoolse en Caribische...
lees meerGegrilde aubergines, cherrytomaatjes, kale pesto & vegan mozzarella, gecombineerd tot een tijdloos mediterraan gerecht....
lees meerEen assortiment van gefermenteerde en zelfgemaakte verse kazen, gegarneerd met gegrilde groenten, chutney en focaccia. Ideaal...
lees meerOnze tiramisu is zo romig, het is net als de echte werk. We serveren het in een glas, met een scheutje koffielikeur om de...
lees meerHuisingemaakte gele bieten geserveerd met een rode bietenmousse op basis van kokosroom. Een verrassende ontmoeting van smaak...
lees meerZelfgemaakte gefermenteerde kool, Corean stijl. Gezond, pittig en prikkelend, ideaal als vulling in verse rolletjes komkommer...
lees meerGefrituurde donuts van chana en urad dal, op smaak gebracht met Indiase specerijen en verse kruiden, geserveerd met een...
lees meerGroentewok gekruid met chili, citroengras en laos, geserveerd op een traditionele Vietnamese pannenkoek. Verse koriander...
lees meerEen perfect gerecht voor grote dinerevenementen, lasagne is het ongeëvenaarde ultieme hoofdgerecht. Gemaakt met traditionele...
lees meerDit gerecht is voor echte liefhebbers van Italiaans eten, want alleen zij kunnen de textuur van handgemaakte gnocchi waarderen....
lees meerVoor de meest veeleisende fijnproevers, een explosie van smaken gecombineerd in één groot assortiment 'snacks...
lees meerEen klassieke Halloween creatie, chocoladetaart vol spinnen! Niets om er zorgen over te maken, de spinnen zijn veganistisch...
lees meer