ontdek onze gerechten
Een frisse combinatie van erwtenmousse, linzen-pompoensalade, balsamico-crème en pijnboompitten. Koud geserveerd,...
lees meerGegrilde seitan omhuld met zoete jus, geserveerd met pompoen & ovengerosteerde sinaasappel gekruid met kruidnagel. Het...
lees meerKlassiek recept van champignons uit de oven gevuld met knoflook, boter en verse kruiden. Verschillende varianten mogelijk...
lees meerOnmisbar! Met een basis van chocokoekjes, een hart van zoute pinda's karamel en een pure chocolade topping is deze cake...
lees meerTussen twee lagen delicate sushi-rijst, een vulling van zijden tofu, zeewier en acovado. Natuurlijk gekruid met wasabimayo...
lees meerWoknoedles geserveerd met Teryiaki groenten & gegrilde King oyster coquilles. De perfecte Aziatische combinatie!
lees meerPeruaanse ceviche van vegan garnalen en suikermaïs in limoendressing, gegarneerd met chimichurry. Aan de zijkant, verse...
lees meerGebakken dumplings, een voor een met liefde gemaakt en gevuld met allerlei verschillende vullingen. Een overheerlijke snack,...
lees meerParelcouscous, fattoush, pittige Libanese hummus, olijven en knoflookbrood, aangevuld met seizoensgroenten en verse kruiden....
lees meerAuthentieke Surinaamse curry met kouseband & zoete aardappelen, geserveerd met een kikkererwtenwrap, atjar en chilisaus....
lees meerHuisgemaakte calzone gevuld met tomatensaus, oregano, groenten en natuurlijk een overheerlijke vegan mozzarella. Eenmaal...
lees meerDe heerlijkste biscuittaart gevuld met een dubbele laag karamel- en kastanjecrème, bedekt met koffie-kokosroom. Natuurlijk...
lees meerKoude tomatensoep, rijk aan vitamines en smaak. Het is best geserveerd gekoeld bij barbecues, tuinfeesten en buitenbijeenkomsten....
lees meerGegrilde aubergines, cherrytomaatjes, kale pesto & vegan mozzarella, gecombineerd tot een tijdloos mediterraan gerecht....
lees meerAssortiment van gefermenteerde en zelfgemaakte verse kazen, gegarneerd met gegrilde groenten en focaccia. Ideaal om de meest...
lees meerDe laatste veganistische dessertgrens, tiramisu'. En onze versie komt zo dicht bij het origineel dat je er een Italiaan...
lees meerHuisingemaakte gele bieten geserveerd met een rode bietenmousse op basis van kokosroom. Een verrassende ontmoeting van smaak...
lees meerZelfgemaakte gefermenteerde kool, Corean stijl. Gezond, pittig en prikkelend, vooral gecombineerd met gepofte zoete aardappel,...
lees meerGefrituurde donuts van chana en urad dal, op smaak gebracht met Indiase specerijen en verse kruiden, geserveerd met een...
lees meerGeurige Basmati rijst geserveerd met Dahl linzencurry, spinazie & kardemom, Papadum en een heerlijke appelchutney. Kruidig...
lees meerEen perfect gerecht voor grote dinerevenementen, lasagne is het ongeëvenaarde ultieme hoofdgerecht. Gemaakt met traditionele...
lees meerDit gerecht is voor echte liefhebbers van Italiaans eten, want alleen zij kunnen de textuur van handgemaakte gnocchi waarderen....
lees meerVoor de meest veeleisende fijnproevers, een explosie van smaken gecombineerd in één groot assortiment 'snacks...
lees meerEen klassieke Halloween creatie, chocoladetaart vol spinnen! Niets om er zorgen over te maken, de spinnen zijn veganistisch...
lees meer